Om RutorDam Hobby

RutorDam Hobby säljer materialkit och tillbehör för Diamanttavlor/Diamond Paintings samt andra hobbyartiklar.
Här säljs även alster ifrån mitt eget märke "CHOSEN" (Creative Heart of Sofia Ehn)

RutorDam Hobby startades 2017 och utbudet av varor har utökats från garner, broderier och alster till material för diamond painting, tyger på metervara och försäljning av barnkläder och accessoarer som jag själv syr/virkar/stickar. Jag absolut älskar att handarbeta och håller på med många olika saker vilket kommer att märkas när butiken växer och utbudet utökas.

Namnet RutorDam är en lek med mina associationer kring diamond painting, i början ville jag döpa sidan till "Queen of Diamonds" som jag tyckte passade denna hobby. För att anpassa mig till svenska och för att sticka ut och hittas lättare på nätet så svängde jag till stavningen. Dessutom så följer man ju rutmönster vilket gör namnet lite fyndigt.

Jag har ingen butikslokal men anordnar pysselträffar i mitt hem (Åby, Norrköping) och vid köp på nätet kan även avhämtning ske här. Aktuella pysselträffar publiceras i webbutiken under fliken "Öppet Hus & Pysselparty".  

Produkterna kontrolleras innan jag lägger ut dom i min butik. Jag skickar väl och snyggt förpackat och spårbart vilket försäkrar dig om att varan är hel och komplett vid mottagandet och OM något mot förmodan går snett så kontaktar du mig så löser vi det tillsammans.

Betalningsalternativ i webbutiken är Klarna, PayPal och Swish.

Du har 14 dagars ångerrätt vid köp på min sida, jag rekommenderar att du sparar förpackningen du får och återanvänder den  vid eventuell retur. ALL retur ska ske i samråd med RutorDam. Du som köpare står för 80kr av returkostnaden, i de fall fraktsedeln överstiger detta belopp står jag för mellanskillnaden, kontakta mig så hjälper jag dig med bokning av fraktsedel och ser till så att försändelsen blir spårbar.

Mail: [email protected]

Kika gärna in på Faceboooksidorna "RutorDam - Diamond Painting Sverige" & "Chosen Handmade", där erbjuds inspiration, tips, presentation av nyheter, särskilda erbjudanden för följare samt möjlighet att chatta med mig om du undrar något.

Varmt välkommen!