Om RutorDam Hobby

RutorDam Hobby säljer materialkit och tillbehör för Diamanttavlor/Diamond Paintings samt andra hobbyartiklar.
Här säljs även alster ifrån mitt eget märke "CHOSEN" (Creative Heart of Sofia Ehn)
Fri spårbar frakt från 1200kr.

RutorDam startades då jag förutom försäljning av mina alster även valt att satsa på försäljning av materialkit till Diamond Painting, då jag själv fastnade för hobbyn och eftersom det var nytt på marknaden så var utbudet väldigt snålt i Sverige då det knappt fanns någon återförsäljare här.

Sidans namn RutorDam är en lek med mina associationer kring diamond painting, i början ville jag döpa sidan till "Queen of Diamonds" som jag tyckte passade denna hobby. För att anpassa mig till svenska och för att sticka ut och hittas lättare på nätet så svängde jag till stavningen. Dessutom så följer man ju rutmönster vilket gör namnet lite fyndigt.

Jag har ingen butikslokal men anordnar pysselträffar i mitt hem (Åby, Norrköping) och vid köp på nätet kan även avhämtning ske här vid träffarna även om man inte vill stanna kvar och pyssla. Aktuella träffar finns publiceras i webbutiken under fliken "Öppet Hus & Pysselparty".  

Jag absolut älskar att handarbeta och håller på med många olika saker vilket kommer att märkas när butiken växer och utbudet utökas.

Produkterna kontrolleras noga innan jag lägger ut dom i min butik. Jag skickar väl och snyggt förpackat och spårbart vilket försäkrar dig om att varan är hel och komplett vid mottagandet och OM något mot förmodan går snett så kontaktar du mig så löser vi det tillsammans.

Betalningsalternativ i webbutiken är Klarna, PayPal och Swish.

Du har 14 dagars ångerrätt vid köp på min sida, jag rekommenderar att du sparar förpackningen du får och återanvänder den  vid eventuell retur. ALL retur ska ske i samråd med RutorDam. Du som köpare står för 66 kr av returkostnaden, i de fall fraktsedeln överstiger detta belopp står jag för mellanskillnaden, kontakta mig så hjälper jag dig med bokning av fraktsedel och ser till så att försändelsen blir spårbar.

Mail: [email protected]

RutorDam har även en faceboooksidorna "RutorDam - Diamond Painting Sverige" & "RutorDam - Online Café", där erbjuds inspiration, tips, bilder på pågående och färdiga projekt  samt möjlighet att chatta med mig om du undrar något.

Varmt välkommen!