I lager.

Egen bild/foto

1 kr

Vill du göra en diamanttavla utav en egen bild eller foto? 

* Vi diskuterar bilder INNAN köp, denna annons är alltså endast tlll för information (köp EJ via denna annons, vid eventuell affär läggs en särskilt anordnad annons upp åt dig via fliken "Privat beställning") detta då det är svårt att på förhand uppskatta vilket mått som är lämpligt för bilden och på så sätt minska hanteringen av återköp/byten. Allra snabbast service och bäst verktyg för kontroll av egna bilder sker via Facebook chat; RutorDam  - Diamond Painting Sverige. Men även mail finns för dig som saknar facebook; [email protected]

* Rådgivning & Rekommendation; hjälp att avgöra vilket mått som krävs för att din bild ska bli bra, med reservation för att det finns bilder som tyvärr inte lämpar sig för pixelart, det kan bero på bildkvalité, ljussättning m.m

* Layout/förhandsvisning; innan affären spikas får du layout för godkännande. Ta god tid på dig att zooma in och fundera. När du väl godkänt och tavlan är beställd av tillverkaren så kan du inte dra dig ur affären.

* Din tavla ska tillverkas, packas, importeras, granskas och slutligen skickas vidare till dig, detta tar sin tid. MINST 2 veckor men uppemot omkring 4 veckor är inte ovanligt.  

Observera att importer kan vara oberäkneliga och garantitiden är därför 12 veckor.

* 100% täcks med fyrkantiga / runda diamanter, du väljer själv formen du föredrar.

* Kitet innehåller; Canvas förtryckt med symboler, produktionstyp: Poured glue, pärlor av akryl, vax, "penna" att lyfta pärlorna med, bricka att hälla upp pärlorna på, pincett samt symbol-nyckel. (Pincetten som ingår i kitet är väldigt simpel, vill du lägga hela tavlan med pincett så rekommenderar jag att du köper den jag har bland tillbehören istället) Förvaring till pärlorna i olika former av burkar/lådor samt etiketter att märka upp med finns till salu under fliken "Tillbehör", (zippåsarna som pärlorna levereras i fungerar hjälpligt men slits fort vid upprepad öppning/stängning)

*Prisexempel på de vanligaste måtten:

40x50 cm 425 kr

50x50 cm 495 kr

50x60 cm 545 kr

50x70 cm 595 kr

50x100 cm 725 kr

* Finns inte måttet du hade tänkt dig i listan? Hör av dig för övriga priser.

Facebook chat; RutorDam  - Diamond Painting Sverige. Mail: [email protected]