PizzaNight & Pysselparty 26 november 2021

0 kr

Slutsåld

Välkommen på pysselparty hos RutorDam! Betalning sker via qr-kod 50kr.

OBS! Anmälan sker via facebook-chat eller mail: [email protected]

Ta med dig ditt pågående projekt, Diamond painting tavla eller köp något på plats.

Handlar du inför festen i webbutiken så välj fraktsättet "Pizza Night 26 november" i kassan så packar jag dina varor i förväg så du snabbt och smidigt kan påbörja ditt nya projekt.

Vi börjar kvällen med god mat, köp med dig på vägen eller hör av dig för beställning av hemleverans ifrån pizzeria. Tips, god mat ifrån Spicy Hot i Ingelsta shoppingområde, även flera restauranger/pizzerior finns här i byn, dock erbjuder endast en av dessa hemkörning.

Det bjuds på kaffe/te/vatten/läsk under hela evenemanget.

Plats; Högtorpsvägen 1, 616 33 Åby.

OBS! Partyt äger rum i hemmet som tyvärr inte är anpassat för rörelsehindrade (permobil, rullstol), man kommer in på bottenvåning och behöver sedan kunna ta sig uppför trappa till ovanvåningen där vi ska hålla till.

Fri parkering enligt karta, gångväg sista biten! (250 meter) Detta för att det är begränsat med plats vid huset, du som har svårigheter att gå kontaktar RutorDam för anvisning av parkering alternativt för skjuts till och från den angivna parkeringen på kartan.

Kl. 20- midnatt / 1 / 2 hur länge orkar vi? 😊

Pris 50kr

Platser: 14 st

Anmäl dig via evenemanget, messenger eller mail ([email protected]), du får en qr-kod för betalning. Du öppnar din swish-app i mobilen, väljer scanna qr-kod och scannar in koden, priset är förifyllt, godkänn med din kod och vänta på bekräftelse - KLART!

Mycket varmt välkommen!