I lager.

Julfest 3 December kl 15-18 (20)

0 kr


Välkommen på julfest hos RutorDam!

Vi roar oss med RutorDams hejdlöst skruvade Julbingo, umgänge, fika och utdelning av priser och julklappar mellan kl 15-18, därefter finns tid för pyssel till kl 20.

ALLA är vinnare denna dag och går hem med fina julklappar och varma hjärtan!

Ta med dig ditt pågående projekt, Diamond painting tavla / stickning / virkning / broderi m.m eller köp något på plats.

Handlar du inför festen i webbutiken så välj fraktsättet "Julfest 3 December" i kassan så packar jag dina varor i förväg då det lätt blir väntetid annars vid ett arrangemang som detta.

Alla är med och bidrar med någonting till ett gemensamt gottebord, ost, kex, frukt, kakor, bullar, godis etc. Har du allergier och dylikt tar du med fika anpassat efter detta.

Det bjuds på kaffe/te/saft/vatten/läsk under hela evenemanget. Vill du ha mat med dig finns det kyl/frys/micro.

Plats; Högtorpsvägen 1, 616 33 Åby.

OBS! Julfesten äger rum i mitt hem som tyvärr inte är anpassat för rörelsehindrade (permobil, rullstol), man kommer in på bottenvåning och behöver sedan kunna ta sig uppför trappa till ovanvåningen där vi ska hålla till. 

Fri parkering enligt karta, gångväg sista biten! (250 meter) Detta för att det är begränsat med plats vid huset, du som har svårigheter att gå kontaktar RutorDam för anvisning av parkering alternativt för skjuts till och från den angivna parkeringen på kartan.

Pris 300kr. I priset ingår Bingospel med fina vinster samt varma och kalla drycker enligt ovan.

Antal platser: 20st. 

Anmäl dig via chat/ messenger eller mail: [email protected]

Betalning sker via swish 300kr/person. Betalningsuppgifter ges via separat mail/meddelande. (Saknar du swish går vanlig banköverföring också bra)

Bokning kan även göras via facebook-chat eller mail: [email protected]

Mycket varmt välkomna till en av årets absoluta höjdpunkter 😊