Julfest 27 november 2021

0 kr

Slutsåld

Välkommen på julfest hos RutorDam! Betalning sker via qr-kod 250kr.

OBS! Anmälan sker via facebook-chat eller mail: [email protected]

Vi roar oss med RutorDams hejdlöst skruvade Julbingo, umgänge, fika och utdelning av priser och julklappar mellan kl 15-18, därefter pysslar vi tills vi stupar (dock senast till midnatt)

ALLA är vinnare denna dag och går hem med fina julklappar och varma hjärtan!

Det finns fler bordsplatser till Julfesten (30st) än till pysseltimmarna efteråt pga att det tar mer plats i anspråk att pyssla, så vill du stanna på pyssel är det viktigt att du berättar detta så du får en lämplig plats, när bordsplatserna (20 st) är fullbokade finns det möjlighet för den om önskar att sitta i soffgrupper där det också går att pyssla/umgås, finns det hjärterum finns det stjärterum anammas i härlig julanda!

Ta med dig ditt pågående projekt, Diamond painting tavla / stickning / virkning / broderi m.m eller köp något på plats.

Handlar du inför festen i webbutiken så välj fraktsättet "Julfest 27 november" i kassan så packar jag dina varor i förväg så du snabbt och smidigt kan påbörja ditt nya projekt.

Alla är med och bidrar med någonting till ett gemensamt gottebord, kakor, bullar, godis etc. Har du allergier och dylikt tar du med fika anpassat efter detta.

Det bjuds på kaffe/te/vatten/läsk under hela evenemanget. Stannar du hela kvällen kanske du behöver ha mat med dig, det finns kyl/frys/micro. Det finns även möjlighet att beställa hem mat ifrån pizzeria, eller ge sig ned till centrum för att handla.

Plats; Högtorpsvägen 1, 616 33 Åby.

OBS! Julfesten i år äger rum i hemmet som tyvärr inte är anpassat för rörelsehindrade (permobil, rullstol), man kommer in på bottenvåning och behöver sedan kunna ta sig uppför trappa till ovanvåningen där vi ska hålla till. Beklagar detta och hoppas kunna få tag i en anpassad lokal till nästa gång som är tillgänglig för alla.

Fri parkering enligt karta, gångväg sista biten! (250 meter) Detta för att det är begränsat med plats vid huset, du som har svårigheter att gå kontaktar RutorDam för anvisning av parkering alternativt för skjuts till och från den angivna parkeringen på kartan.

Kl. 15-18, Julfest (30 platser)

Kl. 18-24, pyssel (missa inte att anmäla dig till bordsplats, finns 20 st)

Pris 250kr. I priset ingår inträde till julfesten & Bingospel, varma och kalla drycker enligt ovan.

Anmäl dig via chat/ messenger eller mail ([email protected]), du får då en qr-kod för betalning. Du öppnar din swish-app i mobilen, väljer scanna qr-kod och scannar in koden, priset är förifyllt, godkänn med din kod och vänta på bekräftelse - KLART!

Mycket varmt välkomna till en av årets absoluta höjdpunkter 😊