Tisdag 6 December

0 kr

Välkommen hem till mig! 

Öppet hus för dig som vill handla direkt från lagret och är nyfiken på partyn men inte känner dig mogen att boka ännu - kom och kika =) 0 kr

PysselParty; Ta med dig ditt pågående projekt, Diamond painting / stickning / virkning m.m eller köp något på plats och pyssla tillsammans med likasinnade. 

Handla gärna i webbutiken och lägg till "Party" som rabattkod i kassan så packar jag dina varor i förväg så du snabbt kan ta plats och påbörja ditt nya projekt.

  •  Plats vid bord eller soffa + frallor (du brer själv såsom du vill ha det tex ost och gurka/paprika, pålägg och tillbehör kan variera från gång till gång) 50kr
  •  Plats vid bord eller soffa - du tar med dig egen fika 30kr
  • 10 bordsplatser & 4 soffplatser
  • Betalning via Swish
  •  Katt och bebis finns i hemmet! 

Kaffe/te/vatten/saft/läsk finns alltid hemma. Stannar du hela kvällen kanske du behöver ha mat med dig, det finns kyl/frys/micro. Det finns även möjlighet att köpa hämtmat med sig hit eller beställa hem under kvällen. 

Vill du bjuda på något gott är det jättetrevligt men inget krav ♥

Tid: 16-21  Du kan komma senare/ gå tidigare om du behöver.

Plats: Högtorpsvägen 1, 616 33 Åby

Anmäl dig via facebook chat/ messenger eller mail: [email protected]

OBS! Med reservation för att det är ett lager och inte en "butik" med varorna på display, det är MYCKET varor på liten yta och man har alltid bäst översikt i webbutiken.

Partyt äger rum i mitt hem som tyvärr inte är anpassat för rörelsehindrade (permobil, rullstol), man kommer in på bottenvåning och behöver sedan kunna ta sig uppför trappa till ovanvåningen där vi ska hålla till, kan du med viss hjälp ta dig uppför trappa så är du självklart välkommen, lättare rullstol kan bäras upp så att du kan sitta i din rullstol om du behöver under partyt!

Fri parkering enligt karta, gångväg sista biten! ( 250 meter) gå via solhemsvägen den börjar vid övergångsstället precis vid parkeringen. Du som har svårigheter att gå kontaktar RutorDam för anvisning av parkering alternativt för skjuts till och från den angivna parkeringen på kartan. 

Kommer du med buss 12 tar du av vid hållplats Sågarebacken (Precis vid Åby grill & Pizzeria, näst sista hållplatsen på linjen): Tidtabeller och störningsinformation - Östgötatrafiken (ostgotatrafiken.se)